Talisurfi Tallinna meistritiitel läks ka sel aastal Tallinnast välja

Copy

Käesolev talisurfi aasta on vaatamata talve puudumisele olnud sportlik. Kui seni otsisid alal harrastajad jääd Soomest, siis nüüd paar viimast lumist päeva võimaldasid ära pidada ka ühe võistluse Eestis. 

Tallinna talisurfi meistrivõistlused 2020 peeti 1. märtsil Rae vallas. Seekord mitte veekogul, vaid hoopis jäätunud põllul.

Kodumaine võistlus meelitas kohale 19 võistlejat üle Eesti, nende hulgas arvestatav hulk noori ja inimesi väljastpoolt Tallinna. Hommikul sadanud lörts ja vihm ei peletanud sõidurõõmu. Õhtupoolik tõi pilve varjust välja juba kevadise päikese. Head tingimused ning ladus korraldus tõi võistlejatele päris korraliku hulga sõite - 12 slaalomi ringi kõikidele fliitidele.

Tallinna meistrivõistluste esikoha meistritiitel läks Hiiumaale, võitja on Boris Ljubtšenko (Black Team Estonia). Teise koha võitis Raul Mihkel Anton (NYCS) ja kolmanda koha saavutas Raivo Saarm (Team Jahe).

Ka naiste vanuseklassis oli osalejaid rohkem kui poodiumikohti, mis näitab, et ka naiste hulgas on ala taas populaarsem kui mõnel varasemal aastal. Esikoha sai Marta Arete Sokk (NYCS), teise koha Liisa Aasma (Black Team Estonia) ja kolmanda koha saavutas Lisbeth Salong Viljandist.

Noori U20 osalejaid oli rõõmustavalt palju – kaheksa noort. Poodiumi kõrgeimale astmele tõusis ja noortemeistriks sai Raul Mihkel Anton. Teise koha saavutas Joonas Väär ja kolmandaks tuli Ekke Madis Tombu. Kõik noored on Noblessneri Purjekoolist (NYCS).

Grand masterite vanusegrupis oli võistlus kõige tasavägisem, esikolmik selgus vaid punktiste vahedega. Võitjaks osutus seekord tallinlane Raivo Saarm (Team Jahe). Teise koha sai Tõnis Salong ja kolmanda kohaga pidi seekord leppima Meelis Rang.

Eestis peetud võistlus oli meeldiv punkt tänavusele keerulisele hooajale, kus enamus tegevust toimus tegelikult väljaspool piire. Talisurf elab, sest noored õpivad ja naudivad ala meelsasti. 

Võistluste kodulehekülg

Tallinna MV tulemused

Fotod (Karli Saul)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles