Täna jätkusid Lohusalus Tallinna Jahtklubi karikavõistlused 2023

Kai Kallas
, Autor
Copy
Foto: Tiit Aunaste /A4

Täna jätkusid Lohusalus Tallinn Jahtklubi Karikavõistlused. Ilm oli suviselt soe ja päikeseline, pisutav keerutav tuul nõudis sportlastelt tähelepanelikust.

Täna startisid ka 49er paadiklassis purjetajad. Kokku neli meeskonda, kellest oma kaalukat paremust tõestasid Tallinn jahtklubi purjetajad Helen Ausman ja Helen Pais. Teisele kohale tulnud Kalev jahtklubi meeskond jäi nendest nelja punktiga maha. Kolmanda koha saavutas samuti TJK meeskond Bert Mägi ja Ardi Bogdanov.

ILCA 4 paadiklassis tõusis täna pjedestaali kolmandale kohale Sten Martin Strand. Esimesel kohal on jätkuvalt Läti purjetaja Karoina Vaivode, sama punktiarvuga, aga teisel kohal lõpetas täna Rasmus Randmäe.

ILCA 6 paadiklassis tõusis täna esimesele kohale Tallinn Jahtklubi purjetaja Katariina Roihu, kes edestab teise koha omaniku Elza Cibulet viie punktiga. Kolmanda koha saavutas Romi Safin, punktivahe esimesel kohal oleva Roihuga on üheksa punkti.

ILCA 7 klassis jäid jõuvahekorrad samaks, Karl-Martin Rammo edestab Bo Aaron Koosnerit 8 punktiga ja neist jääb kolmandale kohale Evo Annus. Kõik kolm on Rein Ottosoni Purjespordikoolist.

RS Feva paadiklassis tõusis täna poodumi kolmandale kohale Laura Marii Taggu ja Sharon Peetrimäe Pärnu jahtklubist. Teisel kohal Mia Maria Lipsmäe ja Sandra Sinimäe Uku Kuuse Purjespordikoolist ning esimesel kohal kindlalt Leon Zolotorjov ja Genri Mihhalap.

Homme pühapäeval toimuvad viimased võistlussõidud, nende järel selguvad Tallinn Jahtklubi Karikavõistluse parimad sportlased.

Kõik tulemused: https://www.manage2sail.com/et-EE/event/03f67d27-4b25-4875-9406-788940323e28#!/results?classId=Feva

Fotod Tiit Aunaste

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles