Pärnus algas Sügisregatt, võistlevad sportlased Optimist, ILCA 4 ja Zoom 8 paatidel

Kai Kallas
, Autor
Copy

Reedel 8.09 algas Pärnus traditsiooniline Sügisregatt, mis on ühepaatide Optimist, Zoom 8 ja ILCA 4 Garmin purjetamise karikasarja viimane etapp nendele paadiklassidele.

Võistluse avapäeval oli ilm päikeseline ja soe, aga purjetamiseks vajalik tuul oli ebastabiilne ning keerutav ja see nõudis sportlastelt tähelepanelikkust ja kiiret kohanemisvõimet, et muutuvates oludes konkurentsis püsida.

ILCA 4 ja Zoom 8 klassidele õnnestus teha kaks võistlussõitu.

Foto: Tiit Aunaste

ILCA 4 arvestuses võistleb kokku 43 sportlast. Eile päeva lõpuks oli parim Artis Kristers Graudums Lätist, kahe punktiga maas teisena lõpetas Rasmus Randmäe Rein Ottosoni Purjespordikoolist ning kolmandana lõpetas päeva Ott Richard Hääl Hara Seilamise Seltsist.

Foto: Tiit Aunaste

Zoom 8 arvestuses oli esimesel päeval tugevaim Elisabeth Ristmets ROPK-st, tema järel teisena lõpetas päeva Pärnu Jahtklubi sportlane Trinette Välisson. Kolmandaks tuli Karl Veetõusme samuti ROPK-st.

Optimist arvestuses võistleb kokku 85 sportlast, kellel toimus eile kolm võistlussõitu.

Foto: Tiit Aunaste

Päeva lõpuks oli oma paremuse pannud maksma Helena Lee Kangur Kalevi jahtklubist, tema järel teisel kohal kahe punktiga maas Saaremaa Merispordi Seltsi sportlane Robert Matt ja kolmas koht kuulus Tallinn Jahtklubi võistlejale Susanna Maria Jõgile.

KÕIK TULEMUSED: https://www.manage2sail.com/et-EE/event/parnusygisregatt2023#!/results?classId=Q

VÕISTLUSE AVAMISE JA ESIMESE MEREPÄEVA PILDID: https://www.facebook.com/media/set?vanity=Eesti.Jahtklubide.Liit&set=a.614521487495138

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles