VAATA PILTE VÕISTLUSEST! EKV Pärnu Sügisregati esimesel võistluspäeval kimbutas sportlasi vaikne tuul

Copy

Täna algas Pärnu Sügisregatt 2024, mis on Garmin Purjetamise Karikasarja viimane etapp sel hooajal Optimist, Zoom8 ja ILCA 4 paadiklassidele. Võistlejaid on kokku enam kui 170. Esimesel päeval peeti kõikides paadiklassides kolm võistlussõitu.

Kõige väiksemate ehk Optimistide paadiklassis võistleb 93 sportlast Eestist ja Lätist.

Üldarvestuses saavutas täna esikoha Marlon Münt Tilgu Sadama jahtklubist (TSJK), teisel kohal on Elle Marie Kangur Kalevi jahtklubist ja kolmandal kohal tänaste sõitude järel Tobias Kalle Saaremaa Sailing Academyst.

U16 tüdrukute arvestuses juhivad päeva õed Kangurid (KJK) – Elle Marie Kangur esimesel kohal ja ühe punktiga maas teisel kohal Helena Lee Kangur. Kolmandal kohal on Pärnu Jahtklubi sportlane Liise-Kärt Liiber.

U12 üldarvestus:

Christofer Kasin SSA

Gregory Viljakainen UKP

Johannes Müür ROPK

U12 tüdrukud:

Johanna Kuhi-Thalfeldt ROPK

Loore Mae Kaasik ROPK

Magda Matsulevitš

Kõik Optimist paadiklassi arvestuste tulemused: https://www.manage2sail.com/et-EE/event/parnusygisregatt2024#!/results?classId=optimist

Zoom8 paadiklassis võistleb 28 sportlast, kes on jagatud kahte arvestusse: poisid (16 sportlast) ja tüdrukud (12 sportlast).

U20 tüdrukute arvestuses oli päeva parim Emma Miia Kaar Pärnu Jahtklubist, teisel kohal kolme sõidu järel Trinette Välisson Saaremaa Merispordi Seltsist ning kolmandal kohal taas Pärnu Jahtklubi sportlane Laura Marii Taggu.

U20 poistest oli edukaim täna Maur Mars Tilgu Sadama Jahtklubist, tema järel kahe punktiga maas teisel kohal Uku Kuuse Purjespordikooli õpilane Teodor End ja kolmandal kohal Ats Alttoa Tallinna Jahtklubist.

Kõik Zoom8 tulemused: https://www.manage2sail.com/et-EE/event/parnusygisregatt2024#!/results?classId=zoom8

Selle võistluse kõige suurematel paatidel – ILCA 4 klassis – purjetab kokku 44 sportlast.

Naiste arvestuses kuulusid poodiumi kaks esikohta ROPK purjetajatele. Esikohal oli Elisabeth Hitrov ja teisel kohal Isabella Nõmmik. Kolmandana lõpetas naiste arvestuses päeva Susanna Maria Jõgi Tallinna Jahtklubist.

U18 tüdrukute arvestuses võitis tänase võistluspäeva Isabella Nõmmik (ROPK). Teisel kohal oli Susanna Maria Jõgi (TJK) ja kolmandana lõpetas Nora Nargla, samuti Tallinna Jahtklubist.

U18 poiste arvestuses ei olnud täna vastast ROPK purjetajale William Liivile, kes võitis kõik kolm toimunud võistlussõitu. Teisel kohal oli Liivi tihedalt kannul Alexander Eberle (ROPK) ja kolmandal kohal Juhan Paberit (ROPK).

Kõik ILCA 4 paadiklassi tulemused: https://www.manage2sail.com/et-EE/event/parnusygisregatt2024#!/results?classId=ilca4

Tagasi üles