GALERII: RS Tera Tamula Järve Regatt: Purjetajad naasid Võrru pärast 42-aastast pausi

Copy

Möödunud nädalavahetusel täitus Tamula järv taas purjedega, kui 39 noort purjetajat üle kogu Eesti kogunesid Võrru, et osa võtta RS Tera Tamula Järve Regatist.

Lisaks purjetajatele olid kohal nende treenerid, arvukad lapsevanemad ja Võru linnavalitsuse esindaja, kes kõik aitasid kaasa selle erilise sündmuse õnnestumisele. Tegemist oli tõeliselt märgilise sündmusega, sest viimane purjeregatt toimus Tamula järvel lausa 42 aastat tagasi!

Võisteldi kahes klassis: RS Tera Sport ja RS Tera Pro. Esimese päeva jooksul peeti viis põnevat võistlussõitu, kuid teise päeva sõidud jäid tuulevaikuse tõttu kahjuks ära. See ei rikkunud aga meeleolu – kaldal jätkus tegevust igale osalejale. Peeti lõkkeõhtut, tähistati edukat purjetamishooaega, mängiti pallimänge ning nauditi maitsvat ühist õhtusööki, kus osalejad ja nende pered said jagada muljeid võistlusest ning veeta üheskoos aega. Üks sündmuse tipphetki oli noortele korraldatud sõit Võru kohaliku limusiiniga, mis tõi palju elevust ja naeratusi näole.

RS Tera Sport esikolmik: 1. Christofer Kasin (SSA) 2. Viktor Korotkov (MPSK) 3. Alisa Petrova (MPSK)

RS Tera Pro esikolmik: 1. Eleanor Leedo (SMS) 2. Evgenii Gusev (NJJK) 3. Anni Kubjas (SMS)

Kõik tulemused: www.manage2sail.com/et-EE/event/TeraTamula24#!/results?classId=TeraSport

Suur tänu kõigile, kes osa võtsid ja tähistasid meiega koos edukat hooaja lõppu! Regati korraldajad: Veepeal Näeme, RS Sailors Estonia, RS Purjetajate Liit

Fotograaf: Svetlana Korotkova

Tagasi üles